Menu toggle Menu toggle
Header

Hvad koster en revisor

Revisor Stefan Larsen går meget op i at skræddersy individuelle løsninger til hver enkelt kunde. Det har jeg valgt, da alle behov er forskellige og ingen virksomheder er ens.

Jeg forsøger altid at imødekomme alle mine kunders individuelle ønsker og behov. Det skaber tillid når revisor og klienten sammen kan aftale omfanget af revisorbistanden og det gør ligeledes at du ikke køber en ydelse som du ikke har behov for. 

Ofte kan det ende med at være en god investering både for dig og din virksomhed at få en personlig erfaren revisor tilknyttet.  

Mine priser er yderst konkurrencedygtige og du skal vælge mig som revisor, hvis du ønsker en samarbejdspartner der har styr på tingene og som sørger for at du føler dig tryg og velinformeret omkring din virksomheds regnskabs- og skattemæssige forhold.

Nedenfor kan du læse nærmere om hvilken revisorpris jeg tager ved standardopgaver for mindre virksomheder samt hvad du kan spare ved større revisionsopgaver.

Revisor pris for ApS

- Opstilling af årsrapport

- Skatteregnskab

- Selskabsselvangivelse

- Udbytteblanketter

- Indberetning til SKAT
& Erhvervsstyrelsen

Årlig pris fra 4.000 kr.

Revisorbistand til ApS eller A/S

Har du et mindre ApS som ikke er underlagt revisionspligt, hvor du selv står for den løbende bogføring og momsindberetning kan du spare lidt på den årlige revisorpris. Der skal dog hvert år udarbejdes et årsregnskab & selskabsselvangivelse mv. for dit selskab.

Normalt vil revisorprisen afhænge en del af hvor dygtig du er til at bogføre og hvor mange korrektioner der skal laves til bogføringen. Antages det at bogholderiet er afstemt, skal du typiske bruge assistance til følgende ydelser:

 • Udarbejdelse af årsrapport
 • Beregning af selskabets skattepligtige indkomst
 • Udfyldelse og indberetning af selskabsselvangivelse til SKAT
 • Udfyldelse og indberetning af eventuelle udbytteblanketter til SKAT
 • Indberetning af årsrapport til Erhvervsstyrelsen

Revisorprisen for ovenstående arbejde tilbydes fra 4.000 kr. eksklusive moms.

Det er mange gange en god ide at få en revisor til at rapportere virksomhedens regnskabstal, da man dermed sikrer at regnskabstallene bliver rapporteret korrekt til SKAT & Erhvervsstyrelsen.

Når man benytter en revisor til indberetning får SKAT ligeledes besked om at virksomheden har fået assistance af en revisor til beregningen af den skattepligtige indkomst og at det er revisor der har indsendt selskabsselvangivelsen.

Hos mange virksomhedsejere giver det ro i maven at SKAT kan se at rapporteringen er foretaget af en revisor.

Enkeltmandsvirksomhed

- Årsregnskab

- Virksomhedsordning

- Udvidet selvangivelse

- Årsopgørelse

- Forskudsopgørelse

- Indberetning til SKAT

Årlig pris fra 4.000 kr.

Revisorbistand til selvstændige

Har du en personlig virksomhed eller er du en del af et I/S skal der hvert år udarbejdes et årsregnskab og indberettes en udvidet selvangivelse til SKAT.

Normalt vil prisen til revisor afhænge en del af hvor dygtig du er til at bogføre og hvor mange korrektioner der skal laves til bogføringen. Antages det at bogholderiet er afstemt, skal du typiske bruge assistance til følgende ydelser:

 • Udarbejdelse af årsregnskab
 • Opgørelse af specifikationer til virksomhedsordningen
 • Skatteoptimering i forhold til brug af virksomhedsordningen
 • Indberetning af udvidet selvangivelse til SKAT for indkomståret
 • Indberetning af oplysningsskema til SKAT
 • Gennemgang af forskudsopgørelsen

Revisorprisen for ovenstående arbejde tilbydes fra 4.000 kr. eksklusive moms alt afhængig af om du benytter virksomhedsordning eller ej.

Det er en god ide at få en revisor til at rapportere ens udvidet selvangivelse, da man dermed sikrer at regnskabstallene bliver rapporteret korrekt til SKAT.

Ligeledes får SKAT besked om at du har fået assistance af en revisor til beregning af virksomhedens skattepligtige indkomst og at det er revisor der har indsendt din udvidede selvangivelse.

Hos mange af mine kunder giver det en ekstra ro i maven, at der på selvangivelsen er et ekstra flueben ved at selvangivelsen er indrapporteret af en revisor.

Bogholderi for virksomheder

- Løbende bogføring

- Løbende bankafstemning

- Afstemning af balance

- Momsopgørelse

- Lønsum

- Indberetning til SKAT

Priser fra 500 kr. / måned

Outsourcing af bogholderi

Har du en enkeltmandsvirksomhed eller ApS og ønsker du ikke selv at bruge tid på at bogføre og opgøre momsen hvert kvartal, så er det en god ide at overlade det til revisor Stefan Larsen der har mange års erfaring og kendskab til bogføringsloven herunder momsreglerne i mange brancher.

Såfremt du ikke selv ønsker at stå for bogføringen er det muligt at indgå en aftale med mig om at jeg står for den løbende bogføring og momsindberetning til SKAT. På denne måde sikre du dig at din bogføring er korrekt og samtidig at alle deadlines bliver overholdt.

Ved at outsource håndteringen af din bogføring og momsindberetning til revisor Stefan Larsen, kan du med ro fokusere på de områder du er god til i din virksomhed.

Revisor Stefan Larsen holder styr på alle deadlines for dig, så du trygt kan læne dig tilbage og ikke behøver bekymre dig over om momsen er opgjort korrekt og indberettet til tiden mv.

Normalt afhænger prisen for bogføring og momsindberetning af kompleksiteten i transaktionerne samt antallet af bilag der skal bogføres.

Er der tale om en mindre virksomhed med en årlig omsætning på under 1 mio. kr. vil den månedlige pris til revisor Stefan Larsen ligge et sted imellem 500-800 kr.

Har du en virksomhed der årligt omsætter for 1-5. mio. kr. vil den månedlige pris til bogføring og momsindberetning være et sted imellem 800 - 1.500 kr. 

Omsætter din virksomhed årligt for mere end 5 mio. kr. vil prisen for bogføring og momsindberetning afhænge af hvilke moduler du ønsker implementeret i din bogføring mv. og derfor anbefaler jeg at vi sammen snakker om en god løsning og pris herfor.

Revision af ApS eller A/S

- Revisorerklæring

- Spar 25% på årlig revision

- 16 års erfaring i revision

- Skræddersyet revision

Individuelle priser

Revisionserklæring

Det er svært at give en fast pris på en revision, da det typisk afhænger af størrelsen på virksomheden der skal revideres. 

En revision tilsikrer at du får sikkerhed for at virksomhedens tal stemmer, undgår kedelige overraskelser og opnår større tillid hos dine samarbejdspartnere og hos myndighederne.

Revisor Stefan Larsen har konkurrencedygtige priser på revision. Det er ikke atypisk at der for større kunder som er underlagt revisionspligt er mulighed for at spare omkring 25% på den årlige revisionsregning ved at vælge revisor Stefan Larsen fremfor de større revisionshuse.

Revisor Stefan Larsen har stor erfaring med revision af ejerledet anparts- og aktieselskaber. Det er vigtigt for mig at du som kunde er tilfreds og derfor tilstræber jeg altid at komme med anbefalinger, der kan medvirke til at forøge værdien af din virksomhed.

Jeg håndterer både små og store revisionsopgaver. Prisen på en revisionsopgave afhænger typisk af kompleksiteten i din virksomhed samt antallet af årlige transaktioner mv. Jeg vil altid sørge for at vi finder en løsning som begge parter er tilfredse med.

Fair pris for revisor

- Fast årlig pris

- Ingen skjulte gebyrer

- Ingen ekstra regninger

- Gennemsigtig aftale

Fast årlig pris til revisor

Findes der noget mere irriterende end uforudsete udgifter?

Hos revisor Stefan Larsen er der fuld gennemsigtighed i alle honoraraftaler og det betyder ingen ekstraregninger, irriterende skjulte gebyrer eller fakturerede timer for arbejde der ikke er bestilt.

Det er vigtigt for mig at begge parter er tilfredse med samarbejdet og det gælder naturligvis også revisorhonoraret. Derfor går jeg meget op i åbenhed og aftaler priser med mine kunder inden arbejdet påbegyndes, således at der er grobund for et langvarigt godt samarbejde hvor begge parter er glade for samarbejdet og revisoraftalen.

Priserne hos Revisor Stefan Larsen er typisk langt billigere end hos mange revisionshuse. Årsagen til at Revisor Stefan Larsen kan tilbyde disse lave priser skyldes at jeg via mine mange års erfaring som revisor har tilegnet mig viden indenfor bogføring, regnskabsudarbejdelse og skatteberegning som gør at mit arbejde udføres korrekt første gang. Det kommer dig som kunde tilgode, da du ikke betaler for oplæring af yngre medarbejdere og diverse undersøgelser fra revisor mv. 

Derfor bør du vælge Revisor Stefan Larsen ApS

Jeg har igennem mange år arbejdet som revisor og er kendt for at være proaktiv kombineret med et højt fagligt niveau. Ved at vælge mig som revisor får du en revisor der vægter den tætte relation til kunder højt, da det for mig er vigtigt med gode og langvarige samarbejder med mine kunder.

Jeg sørger altid for at skære opgaven til, og fokuserer på det der er vigtigt for dig således at du ikke betaler for noget du ikke har behov for. For mange virksomheder er det måske ikke altid et krav, at udarbejde et regnskab med en revisionspåtegning. 

Når du undersøger priser for en ny revisor skal du være opmærksom på, at der eksisterer forskellige varianter af revisorer. Nogle kalder sig revisor selvom de ikke er uddannet indenfor revision, da "revisor" ikke er en beskyttet titel. Ønsker du at sikre dig at årsregnskabet og skatten bliver beregnet korrekt er det afgørende at finde en revisor der er uddannet Cand.Merc.Aud og har arbejdet som revisor hos de store revisionshuse i en længere periode. 

Jeg overtager desværre en del kunder som har benyttet en alt for billig "revisor" der ikke var uddannet og det er endt ud i at årsregnskabet var forkert og kunderne modtog yderligere mange ekstraregninger. Sørg for ikke selv at havne i denne situation ved blindt at vælge den billigste revisor på markedet.

Giv mig et kald eller skriv en besked til mig så hjælper jeg med at få skræddersyet det helt rigtige revisortilbud til dig. Hos Revisor Stefan Larsen får du altid en fast pris på din opgave og jeg starter først opgaven op når du har accepteret tilbuddet og prisen.