Menu toggle Menu toggle
Header

Kontakt Revisor Stefan Larsen

Du er meget velkommen til at give mig et kald på telefon eller skrive til mig hvis du ønsker et indledende telefonmøde hvor vi drøfter din sag yderligere og afstemmer kemi.

Jeg har daglig telefontid i hverdage fra kl. 08.30-17.00.

Min mail er altid åben for henvendelser og du skal derfor ikke tøve med at sende mig en mail. Jeg forsøger at svare på din henvendelse så hurtigt som muligt, hvilket ofte vil være indenfor 24 timer.

Du får altid at vide hvornår din opgave bliver lavet og hvornår den forventes at være afsluttet. Leveringstiden på en opgave afhænger naturligvis af opgavens omfang og kompleksitet. Såfremt dit materiale er i orden vil opgaven typisk kunne udføres inden 1-2 uger. Har du en hasteopgave som skal løses hurtigere, kan vi altid tale om leveringstiden, således at du når din deadline.

Er du interesseret i, at høre mere om hvad jeg kan gøre for, at hjælpe dig og din virksomhed, kan du udfylde kontaktformularen og herefter jeg vil jeg kontakte dig så hurtigt som muligt.

Parkeringsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Der er rig mulighed for parkering i kødbyen hvor jeg holder til på kontorhotellet SOHO. Der er de fleste steder 1-times gratis parkering i Kødbyen i tidsrummet kl. 08.00-17.00. Der kan forekomme andre regler omkring kvarteret mv. og du opfordres derfor til at læse skiltene grundigt.