Menu toggle Menu toggle
Header

Revisor Stefan Larsen ApS

Virksomheden drives af Stefan Larsen. Jeg er 37 år og har lige siden jeg startede som revisorelev i 2006 haft interesse og flair for regnskab, skat og økonomisk rådgivning.

Som person og revisor er jeg fagligt stærk, seriøs, fleksibel og pålidelig.

Det har altid været min drøm at starte mit eget firma op. Generelt har jeg altid været glad for at arbejde med mennesker og muligheden for at kunne kombinere det med min revisoruddannelse gjorde at jeg tog springet ud som selvstændig revisor i 2021.

Min udadvendte personlighed og indre faglige talnørd gør mig til en unik revisor og sparringspartner som kan tilbyde både et højt fagligt niveau samt økonomisk rådgivning og sparring i øjenhøjde med mine kunder.

Erhvervserfaring

Inden jeg blev selvstændig har jeg arbejdet som revisor i 15 år for revisionsfirmaerne Deloitte og BDO, hvor jeg primært har serviceret ejerledet virksomheder. Jeg har via mine mange år som revisor opnået stor erfaring indenfor følgende brancher:

 • Entreprise og byggeprojekter
 • Automobilforhandlere
 • Produktionsvirksomheder
 • Håndværkere
 • Restaurations- & diskoteksbranchen
 • FinTech virksomheder (udvikling af online computerspil, mobil-apps mv.)
 • Sundhedsvirksomheder (læger, fysioterapeuter, psykologer)
 • Konsulentvirksomheder (designere, ingeniører, journalister, programmører)
 • Ejendomsvirksomheder (investeringsejendomme, domicilejendomme)

Uddannelse

Jeg har læst både min bachelor og kandidatuddannelse på Copenhagen Business School.

 • I 2014 færdiggjorde jeg uddannelsen cand.merc.aud i revision & regnskab
 • I 2011 færdiggjorde jeg uddannelsen HD i regnskab & økonomistyren
Jeg betragter mig selv som en stærk samarbejdspartner. <br><br> Jeg er en personlig revisor der altid er på din side og møder alle kunder i øjenhøjde.<br><br>Jeg kan varetage alle opgaver indenfor regnskab, revision, bogholderi og skat. 

Jeg betragter mig selv som en stærk samarbejdspartner.

Jeg er en personlig revisor der altid er på din side og møder alle kunder i øjenhøjde.

Jeg kan varetage alle opgaver indenfor regnskab, revision, bogholderi og skat.